Smärtan i knät går i vågor. Igår körde jag 20 mil utan större problem. Det gjorde ont första 2 timmarna men efter att jag kommit igång kändes det bättre. Vi hade bra fart och som alltid urartade passet sista milen. Attacker till höger och vänster, dock utan svärande tyskar denna gången.

Dagens pass har spenderats i solen. För er som inte vet det har jag en kromosomavvikelse, vilket innebär att jag har XYY-syndromet. Av det får man inlärnings/koncentrationssvårigheter som psykiska effekter. De fysiska effekterna är högre testosteronvärde samt minimumplagierat klorofyll. På grund av det sistnämnda kan jag tillgodogöra mig viss mängd energi från solljus. Forskarna är dock ännu inte överens om det går att lagra energin eller inte. Det är en på tusen som har detta syndrom som överrepresenteras i fängelserna samt i proffsidrott.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.