Smärtan i knät går i vågor. Igår körde jag 20 mil utan större problem. Det gjorde ont första 2 timmarna men efter att jag kommit igång kändes det bättre. Vi hade bra fart och som alltid urartade passet sista milen. Attacker till höger och vänster, dock utan svärande tyskar denna gången.

Dagens pass har spenderats i solen. För er som inte vet det har jag en kromosomavvikelse, vilket innebär att jag har XYY-syndromet. Av det får man inlärnings/koncentrationssvårigheter som psykiska effekter. De fysiska effekterna är högre testosteronvärde samt minimumplagierat klorofyll. På grund av det sistnämnda kan jag tillgodogöra mig viss mängd energi från solljus. Forskarna är dock ännu inte överens om det går att lagra energin eller inte. Det är en på tusen som har detta syndrom som överrepresenteras i fängelserna samt i proffsidrott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *