Jag är nu hemma igen från lägret på Mallorca. Det var ett bra läger och jag har fått ut många timmars bra träning. Knät var halvbra i början och sämre på slutet. Överlag har det dock gått bra och jag kan träna igen efter att ha vilat knät i två dagar.

Den hårdaste dagen körde vi Soller, Piggenmayor, Sa Calobra och Randa. Uppför Piggen var det tävling och vi hade rätt bra tider trots att vi körde mot och inte med varandra.. Jag var pigg på slutet av passet som tog 6h 25min och bestämde mig för att springa 20 min crosslöpning. Löpningen urartade och jag sprang dryga 2 mil. Passet blev totalt 8h. Som tur var så satt Mattias i matsalen och njöt av buffén varje dag, från att de öppnade tills de stängde tre timmar senare, så jag slapp äta själv.

Passet går in på topp 10-listan i längd. Dock platsar det inte ens på topp 50-listan i misärpass. En lista som jag ska presentera inom kort.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.