Jag är i Merchtem, Belgien och sniksurfar på trådlöst internet i stan. Vi har kört tre kermesslopp hittills och det har gått helt okej för laget. Henrik Åbom blev trea på premiären och blev sedan 20:e igår. Själv tog jag det lugnt sista halvan på första racet för att känna på knät och fick ingen placering som jag ville kolla upp efter målgång. Igår bröt jag efter att ha fått ont i knät i kylan. Idag blev jag elva efter en kamikaze-utbrytning där jag var loss i fem olika grupper. De andra i grupperna blev inkörda medans jag fortsatte gneta på egen hand och blev uppkörd igen och igen. Jag jagade en grupp på 11 man som stack redan efter 2km men kom inte ikapp alla. Vinden styrde loppet med ett järngrepp och blev avgörande.

Min form är inte särskilt bra men jag har en högre lägstanivå i år. Jag saknar det där riktiga klippet och den höga farten.

Senaste nytt är att jag odlar skägg. Normalt brukar jag raka mig varje morgon. Den vardagliga stubben har nu artat sig till att bli en storartad skepparkrans. Eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.