Denna morgon kvittrade fåglarna i solskenet utanför ladan där vi bor. Edvin satt och sjöng psalmer vid frukostbordet. Det var nog en rätt ordentlig hjärnskakning han drog på sig i torsdags ändå.

Temperaturen steg till 20 grader under loppet och jag grämde mig för flaskan med cocosolja som jag lämnade hemma. Dagen till ära kände jag mig bra och satt med i förstagruppen på 15 man. Jag satt och låtsasflåsade i gruppen för att belgarna inte skulle köra defensivt mot mig. Även Henrik Åbom satt med i denna utbrytning. Dessvärre vurpade jag efter 6 mil och körde sönder cykeln. Gruppen höll hem och Henke blev 3a.

Eftersom cykeln var trasig hoppade jag på rullskidorna och stakade en sväng innan jag var nöjd. Jag slog mig inte så farligt. Lite mindre hud och en svullen höft men inget brutet. Imorgon blir det race igen och det ryktas om att gamle Stevenson ska dyka upp i frituurens förlovade land.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.