Denna morgon kvittrade fåglarna i solskenet utanför ladan där vi bor. Edvin satt och sjöng psalmer vid frukostbordet. Det var nog en rätt ordentlig hjärnskakning han drog på sig i torsdags ändå.

Temperaturen steg till 20 grader under loppet och jag grämde mig för flaskan med cocosolja som jag lämnade hemma. Dagen till ära kände jag mig bra och satt med i förstagruppen på 15 man. Jag satt och låtsasflåsade i gruppen för att belgarna inte skulle köra defensivt mot mig. Även Henrik Åbom satt med i denna utbrytning. Dessvärre vurpade jag efter 6 mil och körde sönder cykeln. Gruppen höll hem och Henke blev 3a.

Eftersom cykeln var trasig hoppade jag på rullskidorna och stakade en sväng innan jag var nöjd. Jag slog mig inte så farligt. Lite mindre hud och en svullen höft men inget brutet. Imorgon blir det race igen och det ryktas om att gamle Stevenson ska dyka upp i frituurens förlovade land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *