Igår körde vi vårt 6e Kermess på 7 dagar. (5e för min del) Jag kände mig bra och körde hårt i början för att komma iväg i en mindre grupp, precis som dagen innan. Dock misslyckades jag med det och blev bara trött istället.

Kul att det blev svensk seger. Sebastian Balck var med och ”tränade”. Kul för honom tyckte jag. Ännu roligare att den gamle räven plockade hem kamikazeloppet. Han verkar vara i bra slag och jag tror han kan plocka hem Flandern runt på lördag. En annan gammal landslagskamrat, Jonas Ahlstrand, blev tvåa. De verkar ha fin form redan på säsongen.

Fin form i ett tidigt skede på säsongen är något som även jag brukar ha. Dock inte i år. Jag har helt enkelt cyklat för lite.

Bilden är från när jag och Balck städar stugan vi delat i Uppsala år 2008.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.