Kroppsspråket står för 70% av det intryck vi får av en annan människa. Att bedriva en blogg är därför svårt. Varje text måste vara fullständigt genomtänkt för att inga missuppfattningar ska kunna göras. Det går att vinkla varje text, mening eller ord till det man vill.

Er uppfattning av mig är, till stor del, något ni själva skapat i er fantasi då det är en väldigt liten del av mina läsare som känner mig.

Vi människor kan inte bemöta en text utan att ge författaren eller de berörda personerna ett ansikte. Det är därför vi så gärna vill ge profeten Muhammed en kropp och tycker det är fantastiskt roligt eftersom vi vet att muslimerna inte kan läsa Muhammeds ord utan att ge honom en form.

Intrycket som saknas i form av kroppsspråk, skapar vi i våra hjärnor och resultatet blir precis som hur vi förväntar oss att personen är.

Vi strävar alltid efter att skapa oss en bild av en ny främmande människa vi möter. Det kan vara på jobbet, i skolan, en dejt, en kassörska m.m. När vi fått en tillräckligt bra bild av människan som sitter framför oss så börjar vi den hårda granskningen. Nämligen att leta fel. Vi själva är alltid med när det går fel för oss. Vi vill därför försäkra oss om att människan vi träffar inte heller är perfekt. Hittar vi inga fel så skapar vi dem. Effektivt och kreativt på samma gång.

Nu börjar mattelektionen. Lägg ihop ovanstående fakta med varandra. Dra av 70% kroppsspråk och fundera på slutresultatet. Okay?
Okay!

Rätt svar är att det går att vinkla mig och allt som jag skriver till vem/vad som helst.

Se på mig genom kritiska ögon men var intelligenta nog att vara godtrogna. Er bild av mig är en kopia av er själva, fast i mitt liv.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.