Bilden är stulen från Edvin ”Eddy” Wilsons blogg.

Efter att någon på RF ansett att jag har för lite saker att göra om dagarna, så har jag åkt på en stjärnsmäll. Bredvid mig ligger en hel bunt med papper som jag fick på posten igår. Jag har inte hunnit bläddra i dem ännu men jag fruktar att det kan ta en stund att läsa igenom allt.

Jag tycker det är toppen att de testar oss ofta, noga och systematiskt. Det är dock konstigt att jag åkt på detta först i år. Jag kör för en svensk förening utan lön och är numera petad från landslaget. RF tycker tydligen att jag är en av Sveriges främsta cyklister, men inte SCF.

Jag avslutar med ett fantastiskt stort tack till alla fuskare genom åren som gör att jag tvingas vistelserapportera. Jag tränar bara 3-4 ggr om dagen, startar eget, jobbar och planerar events. Så det är inga problem att hinna lära sig att vistelserapportera just nu.

Ps. Michael Rasmussen har lovat att komma och göra mitt pappersarbete åt mig. Han var självutnämnd distriktsmästare på det…

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.