Sent i söndagskväll kom jag hem från ett iskallt Hammarö (Karlstad). Tjälen som satt sig i benstommen släppte morgonen efter.
Vi körde bra på racet och hade ett gäng topplaceringar. Stevenson slutade 2a totalt efter att ha vunnit sista etappen på hemmaplan. Tyvärr fick han punktering på tempot och förlorade där en potentiell totalseger.

Både Jocke och Edvin klämde sig in på topp tio listan.

Själv tog jag det lugnt på prologen och tempot. Jag har ingen chans att slå mig in högt i sammandraget utan vare sig tempocykel eller tempoben. Därför rullade jag bara igenom de båda och tappade 7 minuter på täten.
På linjet kom en 9-manna grupp loss med Stevenson och Svensson. De fick bra lucka och drog ifrån tills lagen som inte hade några cyklister med fick panik och förde fältet hela vägen tills vi nästan var ikapp. När vi var 150m bakom gruppen attackerade ett par cyklister inkl. jag. Stevenson och Landström hade stuckit ifrån gruppen och fått en bra lucka när jag kom ikapp. Jag satt därför som anonym i gruppen och plockade sedan spurten. På linjeetappen blev jag alltså 3a.

Bilden är stulen från Edit Wilson…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.