Lördagens succé blev fulländad under våran bilfärd mellan helikopterlandningsplatsen och Lidingöstarten. Vi fick då syn på självaste FC-Z Tore som strövade över vägen med en systemetkasse i handen. Hans allmänt sympatiska uuppsyn gick inte att ta misste på. Emil satt i baksätet och vrålade i mun på mig: ”DET DÄR VAR FC-Z TORE!!! Han har varit med på TV!” Att vi själva blivit förföljda av TV-team hela dagen hade vi glömt av.

Samma glada Emil lovade på kvällen att också genomföra En Svensk Klassiker i ett sträck. Dock med lite andra förutsättningar. Han vill åka riktiga längdskidor på Vasaspåret mitt i sommaren istället för rullskidor på Vasaloppsvägen. Som bonus har han lovat att utföra allt utan backup och åka flakmoppe tillsammans med allt packning mellan destinationerna. På 12 timmar. Lycka till!

One Comment

  • Hehehe va roligt att han hade en systempåse i handen. Tänk att få festa med honom….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.