Varje gång jag träffar, hör om, pratar med eller upplever en människa som har ett mål de strävar efter, blir jag överlycklig. Jag vill hjälpa honom/henne att komma dit, förvandla deras drömmar till ett mål och måla upp vägen dit i visuella kulörer.

Det krävs mod att vara nybörjare. Att fråga om hjälp. Att berätta för sina vänner att man ska lära sig något nytt. Ibland krävs det också mod att inse att man inte klarar av att uppnå målet utan hjälp. Det är enkelt att skjuta upp saker eller att ge upp efter sitt första försök.

Om man gör något hellre än bra är det enkelt att sluta men svårt att fortsätta. Det finns en miljon ursäkter för att göra något annat. Men kanske bara en anledning för att fortsätta. Den anledningen är du själv. Det finns inget viktigare.

Skapa en ny god vana idag. Gör det och fortsätt med det. Det är inte en engångsföreteelse bara för att du gör det idag. Tänk om, tänk rätt. Det du gör idag, gör du – För första gången i rad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.