Äntligen är jag skadefri igen. Jag har i 2,5 månader gått med en allvarlig muskelbristning i låret. Efter lång vila och ännu längre rehab är jag nu smärtfri.

I lördags sprang jag Lidingöloppet efter en veckas löpträning. Det är helt underbart att slippa klättra på väggarna med ständig smärta i benet. Inför loppet hade jag dessvärre bara hunnit med att löpträna i en vecka, planen var därför att ta mig runt på ett smidigt och snyggt sätt.

Tiden blev 2:06 höga vilket jag är helnöjd med. Om jag springer loppet nästa år vill jag göra det under 1:55. Det är fullt möjligt att göra det närmre 1:50. Delmål för nästa lopp kan också vara att anlända till parkeringen lite tidigare än 26 min innan start, oombytt. Särskilt när det är närmre 40 000 löpare i området och starten är 3 km bort.

Nu har jag börjat med min grundträning. Det innebär att jag har låst in mig och kastat bort nyckeln. I alla fall det sistnämnda…

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *