Som elitidrottare blir man inte direkt rik. Därför behöver man ett bra extraknäck som inte kostar för mycket energi eller tid. Jag har varit modell en del det senaste halvåret åt olika företag. Det passar utmärkt som extraknäck och jag ska därför försöka få fler uppdrag framöver.

Några tidigare uppdragsgivare är: Intersport, Sagaform, Craft, Seger, Salming.

Det var en uppdragsgivare som tyckte att jag skulle söka fler jobb i branschen. Vad jag har hört så är det svårt att få in foten och bli plåtad första gången. Har man meriter så ska det tydligen gå lättare. Om man kommer med i en modellagentur så får man fler uppdrag och tjänar mer pengar dessutom. Jag ska se vart detta tar vägen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.