Efter en löjligt lång period med skador ska jag sätta igång med träningen igen. Men för att inte skada mig igen kommer jag börja om från noll.

Varje vecka kommer bestå av fem träningsdagar á tre träningspass. Varje pass kommer att vara i 20 min. Efter en vecka kommer passen vara 30 min. Efter två veckor 40 min osv. Tråkigt till en början, men det är det bästa sättet att hålla mig hel. Dessutom är det långt kvar till nästa säsong.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.