Webmasternas webmaster bygger upp en ny sida åt mig. Den kommer att bli grym. Allt blir vackert och till och med lite sexigt. Behöver ni en hemsida kan ni kika på jlinden.se för att få hjälp.


Mannen, myten webmastern!

Igår fick jag en leverans med sprillans nya simgrejer från triathleten.se. En Sailfish One, lite teknikprylar, glasögon och ett par långa badbrallor. Snyggt som tusan!


Jag känner mig som en cyklist i vattnet med dessa på mig.

Igår spydde jag på träningen. Det är så det ska gå till. Jag brukar ha med mig ett paket tuggummi för att få lite fräschare eftersmak. Men det var inte riktigt planerat att bli så hårt igår. Under den sista backsprinten på Pro Tour snittade jag strax under 50 km/h igår (det var inte uppför hela sprinten).  Gött att kunna hålla tryck med tempocykel uppför.

 

/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • Finaste bilden på Jonathan ever :P
    Han är söt. Du är bara knäpp :) Jag har aldrig spytt på träningen och planerar att fortsätta försöka att undvika det. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.