Varje gång jag tänker på vad jag ska göra under kommande två åren får jag ståpäls på magen. Känslan av att ha nya mål, en plan och en drift är oslagbar. Jag älskar att leva för framtiden. Att visualisera saker som inte har hänt. Och att njuta av vägen till målet.

 

Jag hoppas att någon kan krossa dessa tider. Bara så att jag kan få krossa de krossade tiderna.
I annat fall gör jag det nog ändå.

 

Jag har stukat två fingrar under ett träningspass. Jag gjorde chins med handklapp i förrgår när jag slant med ena handen och endast fångade ribban i min andra. Jag dämpade fallet och räddade mig från att landa på min skadade fot.

 

Veckans övning är att, istället för en traditionell handklapp, byta grepp i luften. Tänk Chin-up på uppvägen, pull-up på nervägen, pull-up på uppvägen, chin-up på nedvägen. Chin-pull-pull-chin-chin-pull-pull etc.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

3 Comments

 • Vi delar på övningen… jag TÄNKER Chin-up och du utför det… Du är ju fullständigt overklig ;-)

  Gjorde första etappen av paddelturen Öresjö-Varberg. Kom till Kinna på 12 timmar… Nästa etapp senare i sommar… Hur gör du för att hålla uppe det mentala i massor av timmar. Jag fick värsta spelet efter 10 timmar på Viskan och ville bara sänka kajaken och skita i alltihop… ;-)

 • Bra tider och imponerande att du orkade allt.
  Har en klassiker tid som är påväg under 14.30.
  Vätternrundan 7:12
  Vasaloppet 4:07
  Vansbro 1:02
  Lidingö förhoppningsvis på 1:50-1:55
  Vad har du för bästa totaltid?

 • Det där är Andreas bästa totaltid men tiderna är presterade då han gjorde alla 4 loppen direkt efter varandra med Helikoptertransport mellan starterna. Alltså en hel klassiker på total tid ink. transporter på 19 tim 45 min..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.