Jag har fått en inflammation i mina fingrar som jag först trodde var stukade. Troligtvis har inflammationen uppstått efter alla försök att göra handstående armhävningar. Än så länge har jag inte lyckats göra en hel. Men jag kommer halvvägs ner och sedan upp igen utan problem. Jag vill kunna nudda med näsan i marken. Annars är det inte korrekt.

Ikväll ska jag föreläsa på Scandic Plaza för Borås Stad och vuxenvandrarna. Jag hade en föreläsning klar som jag planerat att köra. Dock har jag gjort om den helt och hållet idag. Alla mina föreläsningar har varit helt olika. De handlar om ämnen som jag har i tankarna. Därför kan jag förmedla en känsla när jag pratar. Det är den punkten som de flesta talare inte begriper.

 

Till er kommer årets svåraste Vasaloppsgåta som Ica Maxi kläckt:

Fråga 2: Hur långt är ett snöre?

Okunskap på denna nivån är tragiskt. Just detta är oväsentlig kunskap om man strävar efter en god hälsa. Men om de inte vet detta, hur står det till med deras övriga kunskap?

One Comment

  • Hejsan!
    Min pappa har varit på en av dina föreläsningar och tyckte det var jätte intressant, han sysslar med Triathlon IM. Själv är jag 25 och har sprungit några halv marathon och några sthlmmarathon, men är mycket intresserad av att börja träna lite mer ordentlgit., har en förmåga att bara springa och får lätt problem med ”löparknä” samt benhinnor.
    Har läst de flesta inläggen på din blogg idag, mycket trevlig läsning, ska följa dig här, hoppas jag kan få se dig live i kalmar någon gång iframtiden :)

    Hoppas din fot samt fingrar blir bra snart!

    // M:one

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *