Igår gick flyttlasset upp till Stockholm. Eftersom jag var för snål för att skaffa en lastbil tryckte jag in allt i bilen. När packningen var klar kunde jag knappt få in min necessär i bilen. Min lägenhet i Borås är nu längre inte min. Istället bor jag tillsammans med Ida på Södermalm. Vi lyckades vara ifrån varandra i en månad när det tog slut i somras. Det var inte för att vi inte trivdes med varandra. Vi skiljdes åt för att vi helt enkelt ville åt olika håll.

Här i Stockholm ska jag bara satsa på mitt idrottande och mitt företag. Jag ska aldrig mera ha ett normalt jobb. De senaste månaderna har jag jobbat dubbel heltid i snitt. Alltså 80 timmar/vecka. Totalt har jag haft tre lediga dagar sedan april. De senaste veckorna har jag haft två heltidsjobb plus mitt företag. Jag har inte ens hunnit berätta för någon att jag flyttar.

/Andreas
Södermalm, Stockholm

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.