Just nu sitter jag på bussen till Borås. Jag ska tillbaka och göra en sista arbetsvecka på Sportson. Som vanligt blir det måndag till söndag. Efter den kommande veckan ska jag aldrig mer ha ett ”normalt jobb”. Mitt företag går bra nu och jag kommer inte ta något jobb någonstans om de inte anlitar mitt företag.

Jag är frälst i att ha oregelbundna arbetstider. Träningen kan jag lägga in precis när som helst. Om läkaren dessutom kan diagnostisera min onda fot kan jag kanske få ordning på den. Nästa år blir mitt år.

Stockholm är fantastiskt. Jag trivs hur bra som helst. Ändå säger jag att jag ska åka hem. Borås kommer alltid att vara mitt hem. Vart jag än bor.

 


Nu ska jag coacha brorsan fram till Vasaloppet. Han ska åka under 7 timmar. Dessutom ska jag lära mamma att cykla Halvvättern snabbare än vad jag cyklar Vätternrundan. Alltså under 7 timmar.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.