Nästa år åker jag på ett tre veckor långt träningsläger i Portugal, Monte Gordo. Jag kommer att vara ledare och föreläsare på Springtime Travels läger där nere mellan vecka 18 och 20. Det ska bli riktigt kul. Jag trivs i Portugal. Värmen, backarna, stranden, människorna, vägarna etc. Det är fantastiskt.

Landskapet i Portugal är väldigt speciellt. Det liknar Luxemburg men är betydligt varmare. Terrängen är mycket kuperad. Inga berg men det är backar överallt. Kullarna som ligger huller om buller är kala. Därför är det fantastisk utsikt på många platser.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.