Jag fick för ett tag sen en fråga om hur jag kan hålla humöret uppe under långa utmaningar. Frågan var bra och svaret jag kunde ge var också bra. Dock ville jag mer än så. Jag ville kunna ge ett utmärkt svar. Därför har jag funderat i över en månad och läst 600 sidor i ämnet. Nu är jag säker på att jag kan ge ett bra svar. Det blir ungefär samma svar som förut. Men jag kan relatera det till vetenskap. Svaret kommer innan helgen.


En lycklig långdistanslöpare?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.