Ida har köpt Felix lättsockrade ketchup. Just den där sunkiga sorten som inte blir bra i mat. (Se – Mindre socker, mindre salt, mindre smak) Därför köpte jag själv en Heinz ketchup. Kvalitén är fantastisk och smaken är en upplevelse i vilken köttfärssås som helst. Det är inte det söta jag är ute efter utan den syrligt beska smaken som bara finns i Heinz ketchup. När jag påstod detta trodde hon inte på mig. (Kanske lite för att jag påstod att jag är svensk smakmästare i ketchup.) Hon gjorde ett smaktest där jag direkt kunde säga att det var Heinz som jag smakade på. Sedan likadant med Felix, när jag smakade på den. Inget märkvärdigt. Sen påstod jag att jag känner skillnad på lukten mellan de olika fabrikaten. Även det lyckades jag med. Trots att jag stod och stekte starkt kryddad nötfärs.


Hushållet består numera av Heinz.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.