Den senaste tiden har det dykt upp allt fler som följer mig och supportar mig. Trots att jag varit skadad i flera månader. Det är riktigt roligt. Jag är inte tillräckligt cool för att inte bry mig varje gång någon skriver eller kommer fram till mig. Varje gång det händer blir jag jätteglad. Nästan genant glad. De som kommer fram vill olika saker. Många vill prata, andra vill få tips och någon vill känna på mina magmuskler. Oavsett vad tycker jag att det är otroligt kul. Det roligaste är dock när jag lyckats inspirera någon att göra någonting som de annars kanske inte skulle gjort.


En glad bloggare

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.