Tidigare har jag berättat att jag satt upp som mål att klara Bar-Barians kvalifikationer för Elite-gruppen. I februari/mars kommer jag att göra testet. Fram tills dess kommer jag att träna styrka med full fokus på det testet. Kravprofilen de har överensstämmer bra med hur jag vill prestera i styrka. Jag tror inte jag behöver gå upp något i vikt. Till säsongen 2012 har jag en målvikt på 72 kg. Men det vore grymt att komma ned till 70 kg.

Bar-Barians kravprofil:

5 Muscle Ups
45 Dips
25 Pull Ups
55 Push Ups
5 Muscle Ups

På 6 minuter.

Här kan ni se de nuvarande medlemmarna i Bar-Barians Elite-grupp.

Till min hjälp kommer jag att ha Simon som tränare. Jag kan inte komma på någon som kan styrka bättre än han. Under ett år har han genomgått en styrkeutveckling som normalt tar folk fem år. Visst kan jag en hel del om styrka själv. Framförallt när målet är att stärka kroppen för uthållighetsidrotter. Men Simon är i en klass för sig när det kommer till denna typen av styrka.

När vi gjort klart upplägget kommer jag att publicera det. Om jag får Simons godkännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.