Igår råkade jag cykla 5,5 h. Det var riktigt skoj att bli sådär trött igen som man bara blir efter en riktigt lång cykeltur. När jag kom hem märkte jag dock att jag åkt med pyspunka en bra stund. Skönt. Jag trodde att det var jag som var dåligt på slutet. Foten känner jag inte av alls.

Idag blir det en löptur. Jag ska grilla Ida, göra muscle ups, 18 chins och stå på händer. Löpturerna vid Söder Mälarstrand är riktigt vackra. Där kommer jag att springa mina kilometerintervaller senare i höst.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.