Nu har jag kört lite morgonlöpning i Dalsjöfors. Det blev en 1,5h lång och fantastiskt fin runda. Jag hittade den saknade länken mellan Häglared och Gånghester. Troligtvis är det bara jag som hittar där uppe på åsen. När jag startade klockan åtta var det minusgrader och frost. Solen höll på att gå upp och sken starkt på åsen där jag sprang. Det blir inte mycket vackrare än så. Jag började nästan gråta av alla intryck.


Ankedammen


Frostnatt

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • den vägen mellan hälared och gånghester fann de tidiga äventyrna Roger Målare och Johan F redan 2007. tyvärr var den då kantad av vurpor och punkteringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.