Föreläsningen igår gick finfint. Jag föreläste för några idrottsklasser på SvenErikssonsgymnasiet i Borås. Just elever är svårast att föreläsa för. De har inte själva valt att gå på föreläsningen men framförallt kretsar det mycket i deras hjärnor. Särskilt när de precis börjat gymnasiet. Men det är en bra erfarenhet och jag tror att samtliga lärde sig en hel del sam fick ett annorlunda perspektiv på saker och ting, efter föreläsningen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.