I helgen var jag i Halmstad och hälsade på Simon & Vanja. Mycket trevligt och mycket lärorikt. Som alltid! Vi hann med att styrketräna och planera både business och ett ultramarathonlopp genom Sahara.
Simon och Vanja lärde mig marklyft och knäböj för att jag ska öka min benstyrka. Dessutom har jag nu ett schema för att klara Bar-Barians styrketest. Jag försöker hitta något vettigt gym i Stockholm där jag kan träna. Men det är hopplöst. Alla gym verkar vara antingen discogym eller rena Crossfit-gym. Förhoppningsvis har de något vettigt gym i någon friidrottshall.

Marklyft

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.