Jag har en ny huvudsponsor för 2012. Det är Axa som kommer att synas med mig hela nästa säsong. Vi har ett riktigt spännande upplägg på gång och ni kommer att få se mer av detta lite senare. Det sker ett event i mitten av juni nästa år som blir mycket intressant.

Under 2012 kommer jag att tävla för Axa Sports Club. Det blir mest tävlingar utomlands för min del. Men jag ska se till att de är överst i resultatlistan upprepade gånger. Samarbetet med Axa kommer att bli riktigt bra. Jag är mycket glad över att ha gjort detta avtalet.

One Comment

  • Gratulerar,
    Hade varit lite intressant att höra vad det är för tävlingar du kommer ställa upp i, siktar du på någon IM under 2012?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.