Nu har jag och Ida startat upp Mallorca Training Camp. Fram till december finns vi bara på Facebook. Men senare kommer vi självklart att ha en hemsida. Ida kommer att sköta administrationen för lägret. Om ni ringer eller mailar blir det till henne. Jag kommer att vara tränare och göra allt som Ida inte kan eller hinner.

Tanken med lägret är att det ska innehålla allt jag saknade och uppskattade när jag åkte på läger. Flera av de hotellen som vi ska jobba med har jag bott hos tidigare. Jag vet var det är bra att bo, var det går att simma/springa/cykla och var man ser solnedgången i fred. Dessutom kommer jag att skaffa GPS:er där det finns inprogrammerade turer som cyklisterna kan använda sig av.

Eftersom jag har bra kontakter och själv bor där nere blir lägren billiga. 7995 kr per person/vecka kommer det att kosta. Klassikerlägret blir något dyrare. Det går att boka läger året runt. Dock finns inte jag med som tränare under juni månad eftersom jag är i Sverige.

Drop-In! Precis som hos en bra frisör kan du komma och gå när du vill. Tisdag till torsdag, söndag till söndag eller första till trettioförsta. Om ett läger ska bli riktigt effektivt (och ens möjligt) måste man kunna välja datum efter sin egen planering.

Det är precis så här jag vill att ett läger ska vara. Kom gärna med synpunkter! Gilla oss gärna på facebook.

För mer info:

maila mig på mtc@andreaslinden.se

eller besök

Facebooksidan

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.