Äntligen har jag lyckats ordna en cykel. Imorgon ska jag cykla med Harald från Rad-International. Ett företag som Mallorca Training Camp eventuellt kommer att samarbeta med. De anordnar transfers, cykelturer, hyr ut cyklar och mekar. Fram tills jag fått min Canyoncykel får jag låna en cykel av dem. Självklart är det också en Canyon. Vilken modell vet jag inte riktigt. Men den skulle vara fin! Rundan blir ca 120 km. Tempot vet jag inte, men han var tydligen rätt duktig cyklist själv.

Sunset Santa Ponca

Nu ikväll ska jag vaxa benen. Det kan hända att det blir kortbent väder imorgon. Temperaturen har legat kring 16 grader de senaste veckorna. Det är alltså inte frågan om att använda några vinterkläder här nere. De kan jag donera till bättre behövande.

2 Comments

  • Gött med 16 grader och sol, jämfört med 2 grader och kanske sol. Om du ändå ska donera så kan jag behöva vinterkläder:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.