Nu börjar det gå bra här nere. Jag har slitit ruskigt hårt de senaste åren för att skapa mig själv bra förutsättningar. Dels för att leva ett liv utan måsten samt för att kunna satsa på att bli riktigt bra. I somras och våras arbetade jag dubbel heltid samtidigt som jag studerade och drev företag.  Som mest arbetade jag 100 timmar under en vecka. Och då räknar jag inte in timmarna i det egna företaget. Jag tjänade bra och var snålare Joakim von Anka för att ha råd med det jag nu gör.

Jag har gått i motvind och uppförsbackar för att hitta hit. Under vägen har jag lärt mig mycket. Jag lärde mig njuta av alla små framsteg och att njuta av saker som ännu inte inträffat. Många gånger befann jag mig i svåra situationer. Den 30e hade jag inga pengar men fortfarande utgifter. På vägen sålde jag saker jag älskat för att köpa mat jag hatar. Mer än en gång åt jag pasta och olivolja i brist på pengar. Jag gick till Ica och handlade det billigaste och kaloririkaste (choklad) jag kunde hitta för att sedan betala med enkronor.

Att jag sitter på Mallorca med solen i ögonen och med optimala möjligheter att utvecklas inom triathlon är ingen slump. Ingen har tagit mig hit. Det är helt och hållet jag själv som har gjort detta.

I december, när jag kom hit, jobbade både jag och Ida 08:00-21:00 varje dag utom julafton. Fortfarande jobbar vi varje dag i veckan och vänder på varenda krona för att få dem att räcka längre. Jag har en plan på hur jag ska få ett liv där jag tränar, jobbar ytterst lite och kan njuta. Den planen har jag byggt under många år. Men först nu kan jag se ljuset i tunneln. Vägen till att leva som jag vill är inte lång.

Allt jag gör nu går bra. Mina coachingkunder gör otroliga framsteg. Vissa har redan insett det, andra kommer att få sig en glad överraskning när de inser det. Mina sponsorer är nöja. Jag satsade i år på att ha få men stora sponsorer. De kommer att få ett riktigt bra år med mig. Nu har jag dessutom tid för att jobba för dem och ge dem det lilla extra.

Det är en bit kvar. Men jag njuter på vägen. Problem blir utmaningar, utmaningar blir äventyr.

3 Comments

  • Hoppas verkligen du lyckas med det du nu tar dig för och din ”nya” idrottsliga bana. Du är värd den framgång som väntar så se till att verkligen njuta när den kommer.. Jag ska gladeligen stå bredvid och njuta av att se när du lyfter.

  • Tja knyyyyyyyö!
    Gå inte mot ljuset än mindre cykla! Har hört att det är mindre bra ;) Men kul läsning bjuder du på och roligt att följa din satsning! Lycka till med kommande tävlingar och eldiga spanjorer! Sprider ryktet om träningsläger på mallis i kalla Sverige.
    // Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.