Efter många om och men lyckades jag få till mitt simpass. På 400m fick jag 6:25 och på 800m fick jag 13:25. Jag gjorde bara ett test men mellan tiden blev 6:25. I fortsättningen kommer jag bara testa mig på 400m. Att jag körde dubbelt så långt beror på att jag är med i en studie. Där måste alla göra samma tester.

Om en månad ska jag simma på 5:50. Om två månader ska jag simma på 5:30. Om ett år ska jag vara under 5 min. Med lite marginal.

Det var flera andra triathleter i bassängen idag. Jag hann inte snacka med dem. Men när jag träffar dem nästa gång ska jag försöka skaffa några nya träningskompisar här nere.

På eftermiddagen cyklade jag med Harald. Min vän från Rad-International. Jag hade inga problem att hänga med idag. Sist flög jag av hela tiden. Och när han rullade och väntade på mig i uppförsbackarna drog han ifrån ännu mer. Så dålig var jag. Det var med andra ord riktigt skönt att jag blivit så mycket bättre sedan i fredags. På söndag ska jag bli lika mycket bättre till. För då ska jag tävla i duathlon.

Jag cyklade i kortbyxor. Inte för att bli brun. Utan för att bli lite svalare.

Bild på lånecykeln. Jag skäms över att åka runt med sadelväska och 75cl flaska. Men Harald var så snäll som ordnade cykel och allt åt mig. Så jag har inte hjärta att ta bort den.

Bakgrunden från terrassen där cykeln stod. Ett helt okej ställe för en kvällsfika.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.