Det gick bra på löpningen idag. Jag sprang 4×1000 m. Under den sista kilometern kunde jag inte hålla lika bra löpsteg som på de första tre. Därför körde jag bara fyra. Fem intervaller kör jag endast om den fjärde går snabbare än den andra. Detta kallas även för bonussystemet. Mer om det en annan gång.

Km 1: 3,05 min
Km 2: 3,11 min
Km 3: 3,07 min
Km 4: 3:14 min

Det blåste ordentligt på löparbanan och jag kände att jag hade mer att ge. Jag var inte ens nära att spy efter någon av intervallerna. I motvinden gick det i 18 km/h och i medvinden 21 km/h. I vindstilla, med nya skor och lite bättre form gör jag lätt under 3 min per kilometer. När jag är under 3 min per kilometer är det inte långt kvar till under 9 min på 3 km. Lyckas man väl hålla ett och samma tempo i mer än 2-3 min är man aldrig långt ifrån att hålla det under 10 min. Oavsett om det gäller löpning, skidåkning eller cykel.

Arenan är kanonfin. Byggd 2009 och likadana banor som det var på OS i Peking. Påkostat! Men Calviaregionen har pengar. Det är den rikaste regionen i hela Spanien. Notera löparvägarna som går uppför backen. Jag har aldrig sett något sådant förut. Se också det vita strecket i gräset. Runt hela löparbanan går en 500m lång gräsrunda.

Riktigt kul att jag höll så bra fart idag. På cykeln går det också fort. 40 km/h i 17 km x2 på linjecykel gör jag lätt utan att slita. Likadant är det med simningen. Idag gick hundringarna på 1:18, 1:18, 1:22, 1:26. Det är också bra. Eller för att vara jag så är det bra.

Utegymmet är odugligt om man är över 180 cm. Det går väl att bli trött men stängerna är för korta, för breda eller för många. Tyvärr gör nästan alla fel när de bygger utegym. Borås Stad gjorde samma misstag. Det nya utegymmet de byggt är uselt. Jag har svårt att se någon få ut någon vettig träning av det. Misstaget alla gör är att inte lyssna på de som ska använda det. Framförallt lyssna på dem som har en aning om hur man använder det.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.