Här kommer lite foton på ett Mallorca som inte sett så mycket snö på många år. Sist det var snö i Santa Ponsa var för sju år sedan. Och då inte i så stor utsträckning. Sist det var så här kallt under flera dagar var 1956. Intressant. Sist det var en så här varm januarimånad var också många år sedan.

Jag & Ida efter en svinkall promenad igår kväll.

Snö runt poolen. Bakom mig står en solstol som använts flitigt i januari och december.

Här brukar jag softa efter träningspass med chokladglass i handen och fötterna i poolen.

Gissa vart den hamnar…

Utsikt från ”stadsterrassen”.

Jag stoltserar på våran vackra grillplats.

En snopen kaktus.

Poolen vid huset med min intervallbacke i bakgrunden.

Alla som övervintrar här i Santa Ponsa var på stranden. De lekte, fotade, kastade och hade allmänt kul därnere.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *