Jag har uppdaterat sidan ”coaching” i menyraden. Kika nedan för att läsa om hur jag jobbar nu när jag är på Mallorca.

Det jag gör är endast distanscoaching eftersom jag bor på Mallorca under större delen av året. Vid några tillfällen varje år kommer jag hem för att träna med mina adepter. Dessutom har mina adepter alltid möjlighet att åka till mig för att bo här i en vecka för ett självkostnadspris. Under den veckan kör vi bara personliga pass och jobbar mycket med teknik och tips. En sådan vecka går bara att köpa om man är coachingkund.

Som coach på distans ger jag dig ett träningsschema varje månad med specifik veckofördelning. Beroende på vilket avtal du väljer, pratar vi i telefon 1-4 ggr i månaden. Däremellan fungerar jag som rådgivare via mail och sms. Jag svarar alltid på mail inom 48 timmar och sms så snart som möjligt.

När du bestämmer dig behöver jag veta så mycket som möjligt om dig. Därför får du ett formulär att fylla i.  Sedan pratar vi över telefon. Jag behöver veta vad du har för mål, vart du befinner dig nu, vem du tränar med, vad din familj säger om dina drömmar, varför du vill ha just mig som coach, vad du har för träningsbakgrund, vilka dina styrkor är, hur din inställning ser ut och mycket mycket mer.

Alla mina kunder har olika scheman. Jag skräddarsyr alla program efter noggrann eftertanke. De är inte bara anpassade efter dina mål och din fysik. Utan även efter din motivation, dina intressen och dina möjligheter. Mitt mål är att du ska bli så bra som möjligt med så lite träning som möjligt. Kvalitet före kvantitet.

Är du intresserad av att ha mig som coach rekommenderar jag att du läser igenom allt som står under fliken coaching. Därefter fyller du i formuläret till höger så att jag kan kontakta dig för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.