Idag mår jag bättre igen. Jag var riktigt sjuk i några dagar och har inte kunnat göra någonting. Nu har jag suttit och svarat på 30 st mail surat på några spanjorer och korkade Ruffieutbildare. De sistnämnda har skrivit upp mig i deras maillista. Vart de fått min adress ifrån vet jag inte. Mailen från dem kommer hela tiden och trots att jag avanmält mig tre gånger får jag dem fortfarande. Det är inte bara omoraliskt utan även olagligt att göra så.

Idag blev jag äntligen förbannad och skrev följande på deras facebooksida:

”Jag är ledsen, men jag är inte intresserad av att betala en avgift för att lära mig kramas.
Träna gör jag på egen hand. På riktigt.”

Jag har plockat fram mina Eastonhjul för att tillfriskna fortare. De stod framför mig igår och i förrgår när jag låg i soffan utan större hopp om livet. Motivation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.