Nu är jag anmäld till Tristar 111 som går här på Mallorca i april. Jag ska åka till byn där tävlingen går så fort jag blivit frisk för att testa banorna. Framförallt under den kuperade cykelsträckan kan jag ha nytta av att känna till alla kurvor. Förhoppningsvis hinner jag lära mig utförslöpan så väl att jag kan tjäna lite tid där jämfört mot konkurrenterna som inte bor på ön.

I startfältet 2010 fanns Normann Stadler, Chris Mccormack och Lothar Leder. Det är rätt bra namn. Frågan är hur snabba de är på en sådan här distans.

1 km simning
100 km cykel
10 km löpning

Det ska bli riktigt kul att tävla. Jag har inte kört en riktig tävling sedan våren 2010. Det är snart två år sedan. Om jag placerar mig topp fem kommer jag att starta Monaco Tristar 111 också.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.