Som jag skrev i mitt föregående inlägg ska jag åka runt och stanna på platser i minst en månad. Nu blir det Mallorca fram till juni. Då åker jag till Sverige. Om jag stannar i Sverige i en eller tre månader vet jag inte än. Det beror på lite olika aspekter som jag ännu inte har klart för mig.

Nästa vinter funderar jag på att åka till Thailand och träna inför två tävlingar som går sista vecka in november och första veckan i december. Jag åker i så fall dit i mitten på oktober, efter de båda träningslägren vi haft med Mallorca Training Camp. Sedan stannar jag antingen till 20e december och åker hem till Sverige. Eller så stannar jag tills mars månad och åker direkt till Mallorca. Stannar jag så blir vintern ett enda långt träningsläger. Eller förlåt. Det blir ingen vinter.

Thailand är riktigt billigt. Det som är dyrt blir flygbiljetter dit och hem. Ida följer självklart med. Hon hjälper till på tävlingar, masserar och gör sådant som jag inte klarar av. Förmodligen kommer hon att skriva artiklar, designa och jobba med hennes egna företag. Att bo där en månad behöver inte kosta mer än 5000 kr, inklusive allt. Jag ska kolla upp cykel och löpmöjligheterna där innan jag bestämmer mig. Cyklingen blir inte jätteviktig under de månaderna. Fokus kommer ligga på simning och löpning. Att cykla är livsfarligt. Inne i stan. Jag cyklar på landsvägar. Där bör det vara lugnare. Löpningen kan vara riskabel om det finns farliga djur. Tigrar och ormar känns sådär att löpträna med. Men de har friidrottsarena på plats.

De två tävlingarna som går där verkar lovande. Förra året lockade de riktigt bra konkurrens. Den ena av dem är en Ironman 70.3. Alltså en halv Ironman. Den andra tävlingen känner jag inte till mer än att den går strax innan och brukar locka ungefär samma startfält. Distansen var någon specialvariant som passar mig sådär. Med andra ord var simningen lång och cyklingen kort.

Förra årets segrare i dam och herrklassen.

English:

I’m thinking about to participate in two races in Thailand next december. I’ll maybe stay for a while if the possibilities for training is good.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.