Den nya medicinen jag fick förrgår är mot luftrörskatarr. Förhoppningsvis är det rätt. Jag har gått med detta i snart tre veckor nu. Dock är det vanligast att sjukdomen beror på virus. Det jag fått är antibiotika och hjälper bara mot bakterier. Idag känner jag mig dock mycket bättre. Men det blir ingen träning på några dagar till.

Kylan vi haft här nere är troligtvis orsaken till att jag blivit så här sjuk. När det är minusgrader ute blir det vansinnigt kallt även inomhus. Vi hade kring 10-12 grader ett par dagar då värmen varit avstängd på natten. Mina cykelvänner här nere verkar också ha blivit sjuka under den riktigt kalla veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.