Igår cyklade jag ca 6,5h och 175 km med Sebastian. Det gick bra men jag har en bit kvar innan jag är där jag vill vara. Jag måste hela tiden äta och dricka för att inte klappa ihop. Normalt brukar jag inte behöva ha alla de kolhydraterna under distanspassen för att överleva.  Om jag ger det 2-3 veckor till så är jag i superform igen.

Sebastian Balck har åkt hem till Sverige igen. Tråkigt men han dyker nog upp igen. Söndagskvällen avslutades med en middag på restaurang Bruna i Port Adriano. Fint ställe och fantastisk stämning. Förmodligen för att det bara var vi där.

Vägen till klättringen uppför Orient.

Min är snabbast.

Vägarna kantas av vacker natur.

Det blev en fika i Bunyola. Förmodligen var det min räddning.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.