Idag har jag fått en bra träningsdag. 3h cykelintervaller, 30 min lätt löpning samt 1h styrka och rörlighet. Simhallen är tyvärr stängd på söndagar, precis som allt annat i Spanien, därför blev det inget simmat i morse. Helst hade jag velat simma varje dag. Korta och intensiva simpass. Det fungerar bäst för mig.

Jag såg inte detta framför mig när jag valde denna vägen. Våga vägra GPS!

2 Comments

  • Du inspirerar!

    Skulle vara intressant att veta hur du jobbar med kost och återhämtning.
    Gärna lite om hur du återhämtade dig under Superklassikern.
    Gärna lite om dina erfarenheter om hur man undviker förslitningsskador, belastningsskador.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.