Idag ska jag ut och cykla en halvkort sväng. Det blir min runda Short & Flat. Den är knappt 140 km. Jag hoppas kunna göra den på 3h 45min. I helgen och nästa vecka har jag fler fina rundor på gång. Jag ska cykla runt ön tre dagar i rad. Den rundan kallar jag för Vuelta de Mallorca. De 300 kilometrarna ska jag försöka avverka under 10 timmar samtliga dagar. På platt underlag skulle jag gjort det utan problem. Men nu är det 3500 höjdmeter som ska forceras.

Just det! Jag ska springa efteråt idag. Min förhoppning är att kunna springa lite längre än jag gjort senaste veckan då benhinnorna bråkat lite.

Är det någon som känner till rekordtiden för Mallorca runt? Jag har för mig att det är 8:45h. I grupp visserligen, men det är ett bra riktmärke.

Vuelta de Mallorca

Marratxi-Manacor-Llucmajor

Short & Flat

Piggen + Soller

Behagligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.