Jag funderar på att börja ha annonser på min sida. De kommer att synas till höger om själva sidan. I sidebaren som det heter på korrekt svengelska. Om jag har ett par annonsörer som betalar x kr per visning kommer jag att kunna få in en del pengar på det varje månad. Varje krona jag får in är värdefull. Det gäller dock att annonsörerna är de rätta. Drömscenariot är att enbart ha tävlingsarrangörer med. Det konkurrerar inte med någonting.

Tidigare har jag inte brytt mig om detta då det ger för lite inkomster. Men om jag jobbar bra med det nu kan jag kanske få in några tusen i månaden på det. Det skulle innebära att jag kan träna och blogga mer, vilket i sin tur skulle ge mig en positiv trend.

Skulle annonser störa?

Eller skulle jag kunna få mer tid till..

..att lura med folk till högsta berget på ön för att där berätta att det måste vara nedförsbacke hem

..att umgås mer med mamma när hon kommer hit nästa gång

..att leta efter en gråtvilsen Ida i naturreservaten.

One Comment

  • Självklart ska du ha annonser om du kan tjäna en hacka på det.. Det får inte bli för mycket bara så att sidan segas ner.. tex aftonbladet, den sidan är ju hemsk att surfa på pga all reklam som ska laddas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.