Under Ski of Sweden hade jag en husbil som följebil. Då var det en Concorde från Forsbergs Fritidscenter i Hyssna. Återigen sponsrar Forsbergs Fritidscenter ett stort event. Denna gång kommer jag att ha en husbil ifrån Hobby efter mig på vägen genom Sverige.

Forsbergs Fritidscenter är ett av de största företagen i norden inom genren fritidsfordon. De startade sin verksamhet i Hyssna -91 och har idag över 30 medarbetare och en omsättning på över 300 miljoner. Deras företag har varit något av en framgångssaga och ute i Hyssna finns det nu ett gigantiskt stort lager av husbilar och husvagnar. Både nya och begagnade.

Bilder och information om husbilen dyker upp på hemsidan när jag hämtat bilen imorgon.

 

Klicka på bilden för att komma till Forsbergs Fritidscenters hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.