”Imorgon börjar jag på City Gross i Borås. Jag kommer att jobba mellan 8 och 17. Det innebär att jag får träna när jag inte jobbar. Morgonträningspasset börjar klockan 06 och kvällspasset pågår mellan 18 och 20. På helger och sena eftermiddagar kommer jag att sköta mitt företag. Varje dag kommer att bli fullspäckad. Men jag kommer att få in mycket pengar.

För mig handlar inte pengar om lycka. Inte ens om jag är ärlig. Rikedom är för mig detsamma som tacksamhet. Om man inte kan vara tacksam för det man har kommer man heller inte bli det utav det man får. Pengarna jag får in är inte till för att spenderas på vardagslyx som placebo för en olycklig själ. Slantarna ska jag spara till viktigare saker.

Om exakt ett år bor jag på Mallorca och ordnar träningsläger och hotell åt cyklister. Själv tränar jag tre pass om dagen. Tjänar tillräckligt mycket pengar genom träningslägren att jag klarar mig. Lagom till julen 2012 är jag klar med min bok, ”För första gången i rad”. Den ger mig lite passiv inkomst så att jag kan åka runt och tävla ännu mera.
Istället för att träna cykel åker jag runt på små lokala tävlingar och samlar syreupptag. Simmar gör jag i havet och löpningen avverkar jag på stranden. I speedos och cocosolja.

Pengarna som jag får in genom jobbet kommer jag att investera i företaget. Att köpa ett hus kommer att kosta och för att få ett lån behöver jag ha en egen grund. På söndag åker jag till mässan i Göteborg för att prata med mäklarföretag och jurister.

Imorgon börjar min dröm på City Gross. Om ett år fortsätter min dröm på Mallorca.”

-Ur bloggen mars 2011

Det blev ungefär som jag tänkt mig. Jag äger ingenting utan hyr. Det blir ingen bok i år. Kanske dock till nästa år. Men då om ett annat specifikt ämne. Träningslägren lever jag på tillsammans med coachingen. Och visst blir det allt som ofta 3 pass om dagen. Men cocosoljan är utbytt mot solskyddsfaktor.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.