I helgen kör jag Tristar Madrid 111. Självklart går det att följa mig via webben under loppet. Dels anordnar arrangören tävlingsuppdateringar via nätet och dels följer Ida med och twittrar under loppet. Bäst är självklart att följa mig på twitter. I mån av tid och god uppkoppling kommer Ida även att uppdatera min Facebooksida med bild och/eller text.

Twitter: @lindenandreas

Arrangörens uppdateringar: Tristar Live (klicka på ”Live Timing” i menyn och fortsätt till Tristar Madrid.)

Facebook: Andreas Lindén .se

I november kör jag även Ironman 70.3 Lanzarote. Även då kommer Ida att följa med. Ironman-arrangemang är bra att följa live, precis som Tristar. Dock brukar uppkopplingen bli något sämre vid större arrangemang. Jag förutsätter att det är 10 gånger mer folk på IM-tävlingen på Lanzarote än på Tristar i Madrid.

Twitter: @lindenandreas

Arrangörens uppdateringar: Ironman Live (välj Lanzarote 70.3 under events)

Facebook: Andreas Lindén .se

Mitt i Borås Triathlon 2012

Önska mig gärna lycka till. Det värmer alltid att höra innan start.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.