I onsdags hade jag en reporter och en journalist i hälarna hela dagen. Journalisten, Lina Skandevall, har åkt till Mallorca från Sverige för att göra ett reportage om mig och min träning till Stark Magasin. Det blev en flängande dag där den tyska fotografen Matthias Soeder höll i tyglarna. Han kände till varenda millimeter av ön och var så entusiastisk i sitt fotande att jag och Lina bara följde efter.

Reportaget blir på ca 6 sidor i magasinets kommande nummer. Jag tror det blir läsvärt. Bilderna lär även dem vara värda en extra titt. Jag kommer hojta till när reportaget publicerats och magasinet är ute till försäljning.

Tack Lina Skandevall för bilder och en riktigt kul dag!

Foton ovan: Lina Skandevall

Alldeles strax drar jag vidare till Madrid. Imorgon ska jag testa de olika sträckorna. Först blir det middag och frukostbuffé på Hilton. Tävlingen startar på söndag kl 11:00. Min målgång bör bli kring 15-tiden. Måndagen spenderas som vilodag i Madrid. Jag har aldrig varit i den stan tidigare. Det blir en intressant resa. Jag ser verkligen fram emot att äntligen tävla igen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.