Vecka 42 var något av en mellanvecka. Först en dag i Madrid, sedan hemfärd till Mallorca och fortsatt träning. Det har blivit två sena hämtningar på flygplatsen. Jag är en morgonmänniska. Dock beror det mest på att jag går och lägger mig vid 22:00.

Med siktet inställt på min sista tävling för säsongen, Ironman 70.3 Lanzarote, fortsätter jag att träna mycket. 5h per dag känns standard. Till skillnad mot tidigare år kan jag köra hårt flera dagar i rad utan att fördärva mig och skrika efter återhämtning. Igår cyklade jag 65 km norrut i stark medvind. Vid vändpunkten fick jag punktering. På en smal asfaltsväg mellan Sencelles och Llubi fann jag brytpunkten mellan min armstyrka och min benstyrka. 2,5 bar tyckte jag att det var värt att pumpa i däcket. Därefter lät jag benstyrkan råda i kraft och kämpade mig hemåt i motvinden.

Fakta:

Träningstimmar: 25h

Vikt: 74 kg

Lägsta vilopuls: 41 bpm

Väder: 25-30 grader, växlande molnighet, mestadels sol

Antal unika besök på hemsidan: 1437 st

Veckans låt: Guitar Sound – Ronald Jenkees

Bra

  • Besök av familj
  • Flera bra träningspass
  • Snabbt sjunkande puls vid ansträngning
  • Lisa Nordén tog en välförtjänt världsmästartitel
  • Träningspasset + middagen med Ski Team Syd var riktigt kul

Dåligt

  •  Skoskav som hämmar löpningen
  • Allt arbete tar mer tid än vad jag kan unna det

Nästa vecka:

  • Familjen åker hem
  • Träningen fortsätter i samma mängd
  • Jag har förhoppningsvis en juicepressmaskin

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.