Det är vilodag i Spanien idag. De kallar det helgdag. För en svensk innebär helgdag att göra saker man inte hinner med under veckorna. I Spanien gör de ingenting. Och då menar jag ingenting. Allt är stängt. Helst gör de ingenting idag. Inte mer än äta, sova eller diskutera.
Jag gillar faktiskt det levnadssättet. Mallorca är en rätt sömnig ö i ett ännu sömnigare land. När jag nu rent praktiskt vant mig vid att det inte händer någonting snabbt, uppskattar jag det. Förutom när jag tränar passar ett långsamt och sömnigt levnadssätt mig bra. Så länge jag inte behöver blanda mig med spanska myndigheter är allt kanon. Eftersom jag är svensk, företaget är svenskt och kunderna är svenska slipper jag dock det.

Imorgon är Idas sista arbetsdag. Idag är hon ledig, eftersom det är helgdag. Vi har haft ett möte under förmiddagen där vi diskuterat hur vi ska jobba. Det kan låta stelt att ha möte med sin flickvän angående jobb. Men det krävs verkligen.

Vi arbetar nu med:

Personlig träning

Krönikor/texter

Träningsläger Mallorca

andreaslinden.se (annonser etc.)

Träningsläger i Sverige

Webshop

Ida har helt tagit över Mallorca Training Camp. Hon gör allt i det företaget förutom träningen och planeringen av träningen. I och med det har hon även tagit över de planerade lägren i Sverige nästa sommar. Ida jobbar också med att skapa mindre hemsidor/grafiska profiler åt andra samt att styra upp våra egna hemsidor/grafiska profiler.

I och med att vi är två i företaget igen har vi beslutat att ta tag i två projekt som vi tidigare mest funderat över men inte hunnit med. Vi ska öppna en webshop via andreaslinden.se samt hålla träningsläger i Sälen i sommar. Det kommer mer info om detta framöver. Väldigt snart framöver.

Vi beslutade även att sätta ett stopp för min personliga träning. Jag hinner inte med så många fler kunder om jag ska göra allt jag vill göra. Därför kommer jag bara kunna ta emot fem personer till. Därefter får jag placera intressenter i kö eller fundera över min arbetssituation.

Och ja, vi ska byta företagsnamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.