Jag och Ida ska starta en webshop här på andreaslinden.se. Vi kommer göra om hemsidan, skapa en shop och sedan sälja produkter jag använder därifrån. Det blir inget stort utbud men produkterna är de som jag använder i min träning. Allt från näsklämmor till cykelhjul. Den enda produkten vi idag har klart är Vitargo. Fler varumärken är dock på gång.

Min förhoppning för det här är att det ska bli en smidig och rolig inkomstkälla. Dessutom kommer jag kunna arbeta tätare ihop med sponsorer samt ge dem mer tillbaka. Det kommer även vara en annorlunda nätbutik för konsumenterna eftersom jag själv valt produkterna till min egen triathlonsatsning. Beskrivningarna av produkterna kommer vara utförligare och användningsområden för dem kommer vara tydligare. Allt är inte alltid bäst överallt. Jag säljer inget jag inte gillar. Då säljer jag hellre inget alls.
Jag kommer heller inte tjata sönder alla i min omgivning eller mina bloggläsare om att jag säljer grejer. Inkomsten från webshopen blir inte mitt levnadsbröd. Det blir en bisyssla som kan generera extrainkomster.

Detta ska bli fantastiskt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.